"De Stem van de Wezen" Evenement Genoot Grote Belangstelling

"De Stem van de Wezen" Evenement Genoot Grote Belangstelling

Op zondag 28 juli vond in het Openluchttheater van Josaphat Park, in het hart van Brussel, het concert "De Stem van de Wezen" plaats, georganiseerd door Hasene België. Het evenement trok veel belangstelling op een warme zomerdag en bood onvergetelijke momenten.

Onze vertegenwoordiger van Hasene België opende het evenement met een toespraak waarin hij de luisteraars wees op het belang van wezen in de islam en onze verantwoordelijkheid jegens hen. In zijn toespraak herinnerde hij eraan dat de profeet van de islamitische gemeenschap ook een wees was, en benadrukte hij het belang van liefde, mededogen en steun voor wezen.

Tijdens het muziekevenement boden onze waardevolle artiesten en ons koor de luisteraars een spirituele reis. De uitgevoerde werken tijdens het evenement brachten zowel rust aan de zielen als onvergetelijke momenten voor de deelnemers.

De foto's die tijdens het concert werden genomen, weerspiegelden de warme en enthousiaste sfeer van het evenement. De gasten verrijkten zich spiritueel en ervoeren de voldoening van het steunen van wezen.

Aan het einde van het evenement bedankten de functionarissen van Hasene België de deelnemers voor hun steun en benadrukten zij dat de verantwoordelijkheid jegens wezen niet beperkt moet blijven tot één dag, maar dat dit bewustzijn altijd en overal levendig moet worden gehouden.

Het "De Stem van de Wezen" evenement bood de deelnemers een spirituele ervaring en versterkte opnieuw de missie van Hasene België om de stem van wezen te blijven zijn.

Wij danken alle artiesten, organisatoren en deelnemers die bij dit betekenisvolle evenement betrokken waren, en hopen dat dergelijke evenementen zullen blijven plaatsvinden.

Wij danken nogmaals iedereen die deel uitmaakte van ons evenement en hopen u te zien bij ons volgende evenement.

Vond je deze inhoud leuk?
of

Heeft u dit nieuws bekeken?

Doneren
Voor bankgegevens, bezoek deze pagina.
Dank u voor uw steun.

Op pad met Hasene

Ook ik doe mee met goede doelen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief