Hasene België ondersteunt de actie "Lenteschoonmaak"

Hasene België ondersteunt de actie "Lenteschoonmaak"

Hasene België nam vandaag samen met BIF Bruxelles KGT deel aan een straatschoonmaak- en afvalopruimactie in Brussel met 15 vrijwilligers. Het evenement "Lenteschoonmaak", georganiseerd door de gemeente Schaarbeek, stelde Hasene België in staat opnieuw zijn toewijding te tonen aan het realiseren van nuttige acties voor de gemeenschap.

De vrijwilligers van Hasene België toonden hun inzet voor het milieu door de straten schoon te maken. Gedurende het evenement hebben zij hard gewerkt om de straten schoner en leefbaarder te maken.

Halil Kahya, voorzitter van Hasene België, verklaarde: "Wij hechten belang aan het doen van nuttige acties voor onze gemeenschap en aan het beschermen van ons milieu. Door dergelijke evenementen vergroten we zowel het milieubewustzijn van onze vrijwilligers als onze bijdrage aan de gemeenschap."

Deze evenementen zullen regelmatig worden georganiseerd om hun positieve impact op de gemeenschap te maximaliseren. Hasene België zal in de toekomst blijven deelnemen aan soortgelijke projecten, verschillende delen van de samenleving bereiken en nuttige acties ondernemen.

Vond je deze inhoud leuk?
of

Heeft u dit nieuws bekeken?

Doneren
Voor bankgegevens, bezoek deze pagina.
Dank u voor uw steun.

Op pad met Hasene

Ook ik doe mee met goede doelen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief