Hulptent in Verviers

Hulptent in Verviers

De overstromingen en aardverschuivingen als gevolg van hevige regenval in West-Europa hebben veel mensen in een moeilijke situatie gebracht. Naast gewonden en materiële schade vallen er helaas ook slachtoffers.

Als verenigingen van Hasene, aarzelden we niet om hulp te sturen naar de beschadigde landen. Een ander gebied waar de hulptent werd opgezet was Verviers in regio Luik - België. Hasene België zette hier een hulptent op en zamelde hulp in om in de basisbehoeften van de rampslachtoffers te voorzien. Met de hulp van onze donateurs werden er water en warm voedsel uitgedeeld aan mensen in nood.

De voorbereidingen zijn nog in volle gang om de hulptenten te vergroten en meer mensen te bereiken. Bij dit proces danken we onze donateurs en herinneren we ons nogmaals aan het belang van het Noodhulpfonds.

Het is nog niet te laat om te doneren. Je kan onze werken steunen met het nieuw geopende online donatiesysteem op www.hasene.be of door donaties over te maken op bankrekening BE14 0018 9355 5083. Wil je op verschillende manieren helpen, dan kan je ons bereiken door een mail te sturen naar: info@hasene.be

Vond je deze inhoud leuk?
of

Heeft u dit nieuws bekeken?

Doneren
Voor bankgegevens, bezoek deze pagina.
Dank u voor uw steun.

Op pad met Hasene

Ook ik doe mee met goede doelen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief